Bakkerij Staghouwer in het Groningse Tolbert bakt biologisch brood van Gronings graan.Bakkerij Staghouwer werkt samen met de landbouwers Piet van Zanten uit Garmerwolde en Ale Havenga uit Kloosterburen. Deze biologische boeren verbouwen oude granen, die hun oorspronkelijke voedingswaarde behouden hebben. Het graan wordt gemalen door Cees Notenboom van molen Het Lam in Woudsend. De bakkers van Staghouwer bakken op ambachtelijke wijze brood van deze granen. Een heerlijk authentiek, duurzaam, gezond en voedzaam brood.
Ambachtelijk biologisch brood, roggebrood, luxe gevulde broden en belegde broodjes. Het brood van Bakkerij Staghouwer heeft een landelijke erkenning als streekproduct en is SKAL gecertificeerd.

Stats & tags



bakker, bakkerij, belegde broodjes, biologisch, brood, graan, Groningen, Gronings, lunchroom, molenaar, roggebrood, SKAL, streekproduct

Beoordelingen

Ratings & Reviews

No reviews yet. Be the first to write one!

Write a Review