Biopoint (Kwekerij de Noordhoek): “Verse, biologische en streekgebonden groente. Die vindt u bij Biopoint, onze biologische groentewinkel net buiten Kapelle. Gezonder dan de natuur het geeft, kan het niet.

Op onze website vindt u meer informatie over Biopoint, biologische teelt, Kwekerij De Noordhoek en familie Verhage, die deze winkel oprichtte.

Houdt u van gezond? We ontvangen u graag bij Biopoint!

www.biopoint-kapelle.nl
Over BiopointBiopoint biedt verse, biologische en streek- en seizoensgebonden groente aan. Die zit boordevol vitaminen en mineralen, want een dag geleden was ze nog niet geoogst.Schoon. Dat is de groente ook, want bij de teelt zijn geen chemische bestrijdingsmiddelen gebruikt. Bovendien komt bijna alle verkoopwaar uit de streek. Dat voorkomt een hoge CO²-uitstoot tijdens transporten.Biopoint heeft groenten en fruit voor een hele week. Voor u uitgestald liggen onder andere: Bananen, sinaasappels, appels, bloemkool, ui, prei, broccoli, venkel, rode bieten, pepers, aardappelen en zelfgeteelde komkommers, paprika’s en tomaten. Ook eieren en diverse sappen zijn te koop, waaronder biologische tomatensap. Verder nergens in Nederland verkrijgbaar.Ook hebben wij voor u steeds meer droogwaren! Dit maakt het extra interessant om al uw boodschappen bij Biopoint te halen! Kom eens kijken en eet gezond met Biopoint!

Stats & tagsbiopoint, boerderijwinkel, kapelle, komkommers, tomaten

Beoordelingen

Ratings & Reviews

No reviews yet. Be the first to write one!

Write a Review