Op de grens van Bennekom en Wageningen staat biologische boerderij de Hoge Born. We bieden er psychiatrische zorg. Er is mogelijkheid voor opname en we bieden behandeling in dagdelen. Mensen met chronische psychische problematiek kunnen op de Hoge Born beschermd wonen en werken. We streven voor hen naar een zo groot mogelijke zelfstandigheid en naar het ontwikkelen van vakmanschap.

Wonen & werken op de Hoge Born

Werken op de Hoge Born betekent werken in de natuur, met natuurlijke grondstoffen, dieren en planten. Veel in de buitenlucht en altijd met een eerlijk product. De Lievegoed en Zideris hebben in 2004 samen met Wageningen UR het initiatief genomen om een locatie op te zetten waarbij kwalitatief hoogwaardige vormen van landbouw en zorg gecombineerd worden. Je kan bij ons werken in de tuinbouw, webshop, boederijwinkel, keuken, huishouden en onderhoud & techniek.
In de boerderijwinkel van de Hoge Born vindt je een aantrekkelijk assortiment aan biologische versproducten van eigen land en van collega biologische bedrijven uit de regio: Aardappelen, groente, fruit, snijbloemen, kruiden, kaas, zuivel, honing, eieren, paddestoelen, open haard hout, hooi, stro en kerstbomen.Geniet tijdens je fiets- of wandeltocht van ons Rustpunt waar je kan pauzeren en een kop koffie, thee of glas limonade kan drinken op ons terras en natuurlijk hebben we een oplaadpunt voor je elektrische fiets.Als onderdeel van de Wageningse Weelde kun je heel eenvoudig sparen voor ├ęchte streekproducten, lekkere arrangementen, een leuke workshop of een ander verrassend cadeau van een bedrijf bij jou uit de buurt. In de zomer hebben we een pluktuin met fruit en bloemen.Onze locatie heeft bijzondere unieke plekjes die je kan gebruiken voor allerlei activiteiten, we hebben dan ook diverse mogelijkheden voor verhuringen eventueel aangevuld door catering. Ben je nieuwsgierig naar ons hele bedrijf? Regelmatig geven we rondleidingen en vertellen we de geheimen van onze unieke plek. Neem contact met ons op voor meer informatie over de mogelijkheden.

Stats & tagsbiologische, fruit, groenten, zorgboerderij

Overige informatie

Productcategorie , , , ,

Bezorging ,
Lid van een brancheorganisatie? Nee
Openingstijden

ma 13:00u 17:00u
di 13:00u 17:00u
wo 13:00u 17:00u
do 13:00u 17:00u
vr 13:00u 17:00u
za 10:30u 14:30u
zo Gesloten

Beoordelingen

Ratings & Reviews

No reviews yet. Be the first to write one!

Write a Review