Er is de boerderij met het fruit en heel veel kippen die buiten rondscharrelen. Kwetsbare ouderen vinden er dagopvang die bij hen past. Jongeren die het nodig hebben krijgen een extra steuntje in de rug door er een diploma te behalen of gewoon even weg te zijn van thuis. Elders op het terrein vieren kinderen feest onder een bepaald motto. Een bont gezelschap dus!
De boerderij is al bijna twee eeuwen in gebruik bij de familie Van der Riet. De oorsprong van het bedrijf ligt aan de Maria hoeve, 800 meter verderop aan de Mariaweg. De vader van Joost van der Riet bouwde een huis aan de boompjesdijk om samen met zijn broer die aan de Maria hoeve woonde het akkerbouw- en fruitteeltbedrijf voort te zetten. Joost en Marianne hebben het fruit overgenomen. Later zijn zij legkippen erbij gaan houden. Deze kippen lopen overdag buiten en zijn daarmee “vrije-uitloop kippen”.

De eieren, maar ook de verse groente die de jongeren van de leervoorziening verbouwen, gebruikt de kok in zijn gerechten voor de Brasserie en vormen de basis voor de maaltijden bij de ouderenzorg.

In de brasserie staat het nuttigen van boerderij- en streekproducten voorop. De leerlingen van de leervoorziening helpen daarbij.
Er worden eieren van de boerderij verkocht.Er is een Brasserie, waarbij producten worden verkocht, waarbij fruit en eieren van de boerderij in worden verwerkt en producten uit de streek.

Stats & tagsbrasserie, eieren, leervoorziening, streekproducten, zorgboerderij

Overige informatie

Productcategorie ,

Bezorging
Lid van een brancheorganisatie? Nee
Openingstijden

ma 10:00u 17:00u
di 10:00u 17:00u
wo 10:00u 17:00u
do 10:00u 17:00u
vr 10:00u 17:00u
za 10:00u 18:00u
zo 10:00u 18:00u

Beoordelingen

Ratings & Reviews

No reviews yet. Be the first to write one!

Write a Review