Wij telen biologische seizoensgroenten.
Die komen via de kortst mogelijke weg bij onze klanten terecht via onze groentepakketten en onze veldwinkel

Onze groenten zijn krakend vers, smaakvol, gevarieerd en gezond.
Bij ons eet u wat de natuur in het seizoen te bieden heeft. Dit is gezond voor uzelf en ook voor uw omgeving.
We zijn vrij van nare bijsmaken zoals milieuvervuiling, voedselschandalen en uitbuiting van mens en dier

Gewoon goede groenten van goede grond!
Groente- en fruitpakketten:

Met onze pakketten bent u verzekerd van een wekelijkse portie verse, biologische seizoensproducten. Wij maken de weg ‘van land tot klant’ zo kort als maar kan! Dus zo van boer naar bord.Door onze pakketten af te nemen stimuleert u direct onze tuinderij en de manier waarop wij uw biologische groenten telen.Door middel van het abonnementen systeem kunnen we de teelt van de groenten zo goed mogelijk aan laten sluiten bij de afzet en voorkomen we overschotten of tekorten. U profiteert mee door de goede prijs-kwaliteit verhouding!

Tuinderij Croy Groentepakket:
In ons wekelijks geleverd groentepakket zit een samenstelling van groenten van het seizoen, zo veel mogelijk geteeld op de eigen tuinderij. De groenten worden geteeld op biologische wijze en met respect voor de aarde en de natuur. Het pakket is goed gevuld, gevarieerd, en de groenten zijn rijk van smaak. Alle pakketten bevatten 6 verschillende groenten, waaronder 4 maaltijdgroenten. Erbij zitten nog andere groenten als bijvoorbeeld sla, komkommer, en tomaat. Gedurende het seizoen wisselt het aanbod met de seizoenen mee, omdat we alles zo vers mogelijk uit de tuin willen oogsten.

Tuinderij Croy Fruitpakket:
In een fruitpakket vindt u 4 verschillende soorten fruit. Zo mogelijk wordt het fruit betrokken van biologische telers uit de buurt, aangevuld met kleinfruit van onszelf (aardbeien en bessen).Ook hier houden we ons bij fruit uit het seizoen, zoveel mogelijk uit de buurt en zeker uit Europa. ‘Biologische’ Peren uit Argentinie zul je niet in ons pakket vinden. Sinaasappels uit Italie wel. In de zomer en herfst kan al het fruit uit Nederland worden betrokken en maken we gebruik van het lokale seizoensaanbod!

Veldwinkel bio-seizoen:
In het mooie lente- zomer- en herftseizoen barsten we van de mooie groenten die van onze tuin komen. In deze periode vullen we elke zaterdagochtend onze veldwinkel met vers geoogste groenten. Openingstijden winkel: Vanaf zaterdag 23 mei 2015 tot en met zaterdag 31 oktober 2015 Elke zaterdagochtend vanaf 9:00 tot 12:30Kasteelweg 7 Aarle-Rixtel Ons groenten-aanbod is afhankelijk van het seizoenen het aanbod uit de tuin.Daardoor vindt u bij ons ook groenten die u niet snel ergens anders tegenkomt, zoals bijvoorbeeld: verse kapucijners, paarse boontjes, zwarte zebratomaten, regenboogsnijbiet, groenlof, oranje puntpaprika’s,mosterdspinazie, …enz, enz..

Stats & tagsafhaalpunt, biologisch, fruit, fruitpakket, groenten, groentepakket, pakket, pakketten, seizoen, streek

Overige informatie

Productcategorie ,

Lid van een brancheorganisatie? Nee

Beoordelingen

Ratings & Reviews

No reviews yet. Be the first to write one!

Write a Review